Pedagogové

Odhalování klamavých potravin. Měli jste vepřové?

Opravdu víte, co jíte? Příjďte k nám prozkoumat vybrané potraviny!

 

Popis

Imitace šunky, maso z lepidla, analogy sýra, špatně deklarované produkty ryb a masových výrobků… Aktuality o potravinových skandálech neberou konce. Instituty pro kontroly potravin mají plné ruce práce, aby se přezkoumávala bezpečnost potravin a jejich pravdivé deklarace o složení.

Naučme se různými způsoby prozkoumávat potraviny a odhalit pomocí polymerázové řetězcové reakce a gelové elektroforézy nedeklarované látky v různých masových a mléčných výrobcích.

Kurz probíhá v českém jazyce a jeho délka je přibližně 2 hodiny.

 

Rezervace

Litujeme, ale k tomuto kurzu zatím nemáme vypsány žádné termíny konání.

Lektoři

Komentáře

Komentář se nepodařilo odeslat.

Zatím nejsou ke kurzu žádné komentáře. Buďte první.

Vložte komentář


Najděte si nás