Popis
Imitace šunky, maso z lepidla, analogy sýra, špatně deklarované produkty ryb a masových výrobků… Aktuality o potravinových skandálech neberou konce. Instituty pro kontroly potravin mají plné ruce práce, aby se přezkoumávala bezpečnost potravin a jejich pravdivé deklarace o složení.
Naučme se různými způsoby prozkoumávat potraviny a odhalit pomocí polymerázové řetězcové reakce a gelové elektroforézy nedeklarované látky v různých masových a mléčných výrobcích.
Kurz probíhá v českém jazyce a jeho délka je přibližně 2 hodiny.
Rezervace
Litujeme, ale k tomuto kurzu zatím nemáme vypsány žádné termíny konání.
Komentáře
-
Lucie Tuzová 17.09.2023Dobrý den, kurzu bych se ráda zúčastnila. S pozdravem Lucie Tuzová
-
Vendula Slepankova 18.09.2022
Dobrý den, mám zájem o kurz Odhalování klamavých potravin.S pozdravem Mgr. Vendula.Slepánková. -
Lucie Gajdošová 18.09.2022
Dobrý den,
jsem studentka chemie a biologie se zaměřením na vzdělávání na přírodovědecké fakultě Masarykovy univerzity a tento kurz mě velice zaujal. Chtěla bych se zeptat, jestli kurz aktuálně probíhá.
Děkuji
Gajdošová Lucie -
Anna Ješetová 21.03.2022
Dobrý den,
měla bych zájem o kurz Odhalování klamavých potravin. Chtěla jsem se informovat, jestli jsou vypsány termíny tohoto kurzu?
Děkuji a jsem s pozdravem
Anna Ješetová
SŠP Jílová, Brno
Vložte komentář